In prezent exista o varietate larga de produse destinate albirii dentare. Sistemul patentat ZOOM2 presupune utilizarea unei lampi ce emite radiatie ultravioleta in vederea activarii gelului de peroxid de hidrogen. Gelul aplicat pe suprafata dintilor contine peroxid de hidrogen si gluconat de fier. Acesta este activat prin reactia foto-fenton a peroxidului si a fierului dizolvat. Pentru a diminua sensibilitatea dentara consecutiva procedeelor de albire, in gel a fost inglobata o noua componenta constand in fosfat de calciu amorf. Spre deosebire de celelalte procedee de albire a dintilor, avantajele procedeului ZOOM2 sunt date de aceasta reactie foto-fenton ce asigura o continuitate a actiunii gelului pe toata durata tratamentului.
Studiile stiintifice efectuate cu privire la noul sistem profesional de albire dentara au dovedit absenta totala a efectelor negative asupra smaltului dentar. Click pentru raportul detaliat.


ZOOM2 este un produs al companiei Discus Dental Inc., USA. Fondata in 1993, Discus Dental Inc. este lider mondial in promovarea si distributia produselor clinice profesionale de estetica dentara. Discus Dental ofera de asemenea la nivel global suport pentru dezvoltarea de noi produse si servicii medicale stomatologice. Prin programele sale de training, compania impune perfectionarea continua a personalului operator asigurand formarea profesionistilor in solutii de estetica dentara. Detalii pe discusdental.com