Mi-am dorit dintii albi. Am utilizat o sumedenie de produse de la paste de dinti pentru albire pina la solutiile profesionale ce sunt utilizate peste noapte. Rezultatele nu au fost cele asteptate de mine, in plus sensibilitatea dentara dupa utilizarea lor ma deranja foarte tare. Am citit despre Zoom2 si am cautat pe Internet un cabinet ce ofera tratamentul. In sfarsit am obtinut ce mi-am dorit. Keep up the good work!! Pe curand Andria Stanescu 31 de ani, Arad.

Multumesc, zambetul meu straluceste datorita voua....si a tehnologiei Zoom desigur :). Corina V. 28 Timisoara.

Am ascultat sfatul vostru si acum Zoombesc natural.De fapt,sa fiu sincer, am redescoperit Zoombetul.Nu a durut deloc nici in timpul procedurii nici dupa aceea.Interesant e ca acum sunt mai atent de doua ori la periaj.Vreau ca dintii sa isi pastreze nuanta castigata cu Zoom si uite asa,evit si formarea cariilor. Multumesc clinicii Dr Crisan. Craici Cosmin - Lugoj

ZOOM si-a facut treaba surprinzator de bine si de repede... efectul dureaza... si acum ma gandesc sa repet tratamentul peste cativa ani... pt ca imi place noul meu zambet. Cristina T., Timisoara.

Va multumesc pentru ca dintii mei stralucesc in sfarsit.Adina Herlea

Experienta albirii dentare a fost pentru mine una foarte placuta.Interesant este ca albirea dentara, in cazul meu , a fost produsa in timp.Apreciez ca din cele 8 nuante "castigate" dupa tratamentul Zoom,5 au devenit vizibile dupa 5-7 zile de la tratament.Prin urmare am sesizat o albire imediata si una la cateva zile dupa tratament.Fireste am urmat sfaturile de a evita alimentele colorate in perioada imediat urmatoare procedurii.Apreciez calitatea serviciilor oferite de dvs. si va multumesc.Cu simpatie,Andrei

Am citit despre Zoom in editia online a ziarului Evenimentul Zilei.Am incercat Zoom la Smileclinic si nu imi pare rau.Nu stiu cum functioneaza alte metode de albire dentara dar eu am obtinut ce mi-am dorit : Dinti albi.Semnat : un pacient care Zoom-beste :)

Caz clinic 1


Caz clinic 2