Pentru unii, mersul la dentist e o confruntare intre doua tabere. La SmileClinic, preferam un „parteneriat pentru zambet”. In aceasta echipa, tu pui increderea. Noi punem stiinta si suflet. Si pentru ca increderea vine din cunoastere, te invitam sa treci pe la noi. Vei intelege de ce SmileClinic „iti poarta zambetele”.

La inceput, ne-am asezat pe scaun. Si am privit lumea de pe locul tau. Prin ochii tai. Am ramas cu gura cascata, - „ca la dentist”. Sunt atatea de schimbat! Revelatia a starnit Revolutia.

Entuziasmul tineretii dublat de experienta, ne-au dat convingerea ca se poate si altfel. Altfel de cum am fost obisnuiti cu totii. Un loc unde oricui i-ar placea sa ia loc in scaun. Pentru ca fiecare are dreptul la zambet. Un loc unde imbinam principiile clasice cu avangarda tehnologica. Bunul-gust cu modernitatea. Tineretea cu seriozitatea. SmileClinic nu reinventeaza mersul pe jos. Doar mersul la stomatolog.
O clinica stomatologica nu e o fabrica. Medicii nu sunt meseriasi care repara piese, ca pe banda. Adevarat, corpul uman este o masinarie. Insa o masina comandata de suflet. Si se trateaza tot cu sufletul, indiferent de cuceririle tehnologice. Fiecare persoana e unica si trebuie tratata ca atare.
Nimic nu e intamplator la SmileClinic. Nici macar adresa. Din momentul in care intri in vila de pe strada Linistei, iti vine sa te tolanesti cat mai confortabil... si ai unde. Nu miroase a dentist si sigur nu arata a dentist. Mai degraba, ca acasa la un prieten. Spatiul a fost amenajat suta la suta pentru nevoile clinicii. Cele trei cabinete, camera de radiologie, sala de receptie si sala de asteptare sunt tot atatea incaperi generoase si functionale.

Clinica Dr.Crisan e una moderna in Romania... si ar fi oriunde pe planeta. Echipamentul clinicii e suta la suta nou si high-tech. Suntem conectati la tot ce se intampla in domeniu. Pentru ca tehnologia asigura un tratament mai bun, lucrari precise si durabile. Fara ea, n-am fi putut reinventa „mersul la dentist”.