Simplitate - Intr-o singura sedinta, Zoom reuseste ceea ce procedeele traditionale nu fac in luni de zile. Obiectivul e acelasi: albirea dintilor decolorati si eliminarea petelor de pe smalt si dentina. Cum isi face Zoom treaba atat de usor? In doi pasi. In etapa de pregatire (cateva minute) e aplicat un gel al carui ingredient activ este Peroxidul de Hidrogen. Apoi, incepe sedinta propriu-zisa de albire. Aparatul proiecteaza o lumina care activeaza substanta din gel. Aceasta va patrunde la suprafata dintelui si chiar in profunzime, albind zonele cu probleme. Fara sa afecteze in vreun fel structura dintelui.


Rezultate - Gata! De-acum dantura ta e stralucitoare in mod natural. Prin natura procedeului de a penetra structura dintelui si a-i modifica pigmentatia din interior, acesta capata durabilitate. Dintii se vor mentine la fel de albi, ani in sir. Mai precis, daca e respectata o minima ingrijire post-albire, efectul Zoom e garantat cel putin 5 ani.

Ai dreptul la un zambet stralucitor. Acum ti-e la indemana. In doi pasi si 45 de minute. Sistemul de albire profesionala ZOOM a ajuns in oras!.
Pregatire - Inainte de a te lasa invaluit in lumina vei fi supus unor manopere minutioase de detartraj si AirFlow.
Forta luminii - SmileClinic detine cel mai avansat sistem de albire a dintilor. ZOOM reuneste toate cuceririle de pana acum intr-un aparat revolutionar. Revolutionar prin simplitate, rapiditate si rezultate. Lucreaza prin forta luminii si cu viteza ei.
Rapiditate - Intreaga procedura dureaza mai putin de o ora. In timpul celor 45 de minute, singura ta treaba e sa nu adormi. Te-ai putea lasa ademenit de pozitia confortabila si muzica placuta. ZOOM genereaza o usoara caldura la nivelul dintilor. Arareori, dupa incheierea sedintei, apare senzatia de gadilaturi care dispare in cateva minute. La Smileclinic iti oferim doua variante de tratamente Zoom :
Zoom Crystal - 800 lei
Zoom Brilliant - 1000 lei